Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry Jäsenhakemus

  [ Palaa Suomen Esteettömät ja paaritaksit Ry:n sivustolle ]

  Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry:n jäseneksi voi liittyä paari-, inva-, tai esteetöntä taksitoimintaa harjoittava taksiyrittäjä, joka on Suomen Taksiliitto Ry:n jäsen. Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry:n liittymismaksu vuonna 2014 on 65€ ja jäsenmaksu 70€/vuosi. Jäsenmaksuun sisältyy mm. oma esittelysivu yhteystietoineen, pääsy yhdistyksen IntraNet palveluun, sekä www.paaritaksit.com autotarrat.

  Jäsenille luodaan liittymisen yhteydessä käyttäjätunnus Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry:n IntraNet palveluun. IntraNet palvelu, sekä jäsenen esittelysivut avataan, kun liittymis- ja jäsenmaksu on suoritettu. IntraNet palvelun avaamisesta lähetetään automaattisesti sähköpostiviesti jäsenhakemuksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. IntraNet palveluun kirjautuminen tapahtuu jäsenhakemukseen syötetyllä käyttäjätunnus / salasana parilla, joten pidäthän ne tallessa.

  Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry:n www-sivuston, mukaanlukien jäsensivujen uudistuksesta johtuen myös vanhojen jäsenien tulee täyttää liittymislomake saadakseen käyttöoikeuden jäsensivuille.


  Yritykselläni on yhteensä:
  taksia, joista
  ajaa inva/esteettömiä taksikuljetuksia,
  ajaa paaritaksikuljetuksia,
  on mahdollisuus asentaa kahdet paarit.


  Olen Suomen Taksiliitto Ry:n jäsen.

  Haluamme vielä varmistua, että olet oikea henkilö, etkä esimerkiksi roskapostirobotti. Kirjoita allaolevassa kuvassa MUSTALLA olevat kirjaimet alla olevaan kenttään, ennenkuin painat "Lähetä hakemus" nappia.

  captcha image